Meer kansen voor ondernemers

Iedere twee weken staat de visie van één van de raadsleden in het Heerhugowaards Nieuwsblad. Deze week de visie van Véronique Wanst over ondernemerschap in Heerhugowaard.

De VVD is trots op al onze ondernemers die ondanks allerlei uitdagingen en onnodige regels doorzetten en bijdragen aan onze mooie gemeente!


Iedere kans die de VVD ziet om regeldruk te verminderen grijpen we dan ook aan! Zo moet het gemakkelijker worden om een werkruimte aan huis te creëren, bijvoorbeeld voor de vele ZZP-ers die Heerhugowaard kent. Daarnaast is bereikbaarheid, per spoor of via de weg, maar ook via snel internet,  een belangrijk speerpunt voor ons. In onze  gemeente is daar met name in het buitengebied en op industrieterreinen nog veel in te verbeteren, maar ook voor innovatieve zorgondernemers zal snel internet steeds belangrijker worden in het contact tussen cliënt en hulpverlener.


Innovatie en ondernemerschap zorgt voor werkgelegenheid en nieuwe kennis. Het biedt kansen voor de scholen in onze gemeente om hun leerlingen van de nieuwste kennis te voorzien en voor de inwoners van Heerhugowaard om te werken bij inspirerende en vernieuwende bedrijven. Daar zetten wij graag een stap extra voor.


Regels die in de weg staan willen wij (bij wijze van proef) tijdelijk buiten werking stellen. Welke regels houden u als ondernemer tegen? Mail het ons naar vvdheerhugowaard@gmail.com en wij gaan er met u over in gesprek!