1 zetel winst bij gemeenteraadsverkiezingen!

De onderhandelingen voor een nieuwe coalitie in Heerhugowaard zijn momenteel in volle gang. Inmiddels is het een kleine maand geleden dat de Heerhugowaardse VVD met een zetel winst uit de verkiezingen kwam en de komende vier jaar met 5 raadsleden in de gemeenteraad zal plaatsnemen.

Maar liefst 3083 stemmen mochten wij ontvangen. Deze mooie winst is uiteraard te danken aan alle Heerhugowaarders die gekozen hebben voor de Heerhugowaardse VVD om de ingezette koers voort te zetten. De verkiezingsbeloftes kunnen hierdoor waar gemaakt gaan worden.

Tijdens de campagne was de Heerhugowaardse VVD vaak te zien. Zo waren wij te zien bij de spoorovergang van de Zuidtangent. Hier moet binnenkort een tunnel zijn gerealiseerd om de doorstroming te verbeteren en de veiligheid te vergroten. Momenteel geld dit nog als een van de gevaarlijkste kruispunten in onze gemeente.

Daarnaast willen we ook de doorstroming op de Oosttangent verbeteren. Hierom waren wij ook hier aanwezig met een spandoek om de automobilisten een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij ook hier actie willen zien.

Tijdens Valentijn hebben wij een facebookactie opgezet om Waardse ondernemers in het zonnetje te zetten. Diverse ondernemers hebben wij op 14 februari verrast met een bezoek.

Om aan alle inwoners te laten weten waar wij voor staan is in de periode voor de verkiezingen een magazine verspreid waarin wij uitgebreid uitleggen waar wij de uitgebrachte stemmen voor nodig hebben. Elke stem meer kan betekenen dat wij een zetel meer krijgen, waardoor onze wensen voor een beter en mooier Heerhugowaard uit kunnen komen.

De komende vier jaar zullen Monique, Falco, Veronique, Wesley en Alex de Heerhugowaardse VVD vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze raadsleden. Ze zijn er voor u!